U gebruikt een verouderde browser. Wij raden u aan een upgrade van uw browser uit te voeren naar de meest recente versie.

Ik ben Casper Smits en initiatiefnemer van Factor Jeugd

Ik ben als jongerenwerker actief in meerdere totaal verschillende gemeenten. Hierdoor heb ik de nodige ervaring opgedaan op het gebied van jeugdwerk in de kerk.
Daarnaast ben ik werkzaam in het voortgezet onderwijs als docent.

Ik ben vertrouwd met diverse programma's die de  verschillende jeugdorganisaties aanbieden. Ook heb ik zelf materiaal ontwikkeld, zoals een catechesemethode voor 12- tot 14-jarigen, een Avondmaalscatechese, en een aantal workshops over geloofsopvoeding, kindernevendienst en clubs.
Tevens mag ik -samen met jongeren- regelmatig een jeugddienst voorbereiden en uitvoeren. 
Daarbij ben ik actief met het zogenoemde ‘gat van de kerk’: de afwezige generatie van de groep 25- tot 45-jarigen in onze kerken. In mijn beleving is dat de generatie die je moet aanspreken om goed jeugdwerk een stevige grond te laten hebben.
En last but not least: ik werk veel met vrijwilligers in diverse gemeenten: mensen met hart voor jongeren, die zich belangeloos inzetten voor de toekomstige generatie. Ik mag deze vrijwilligers inspireren en enthousiasmeren om dit mooie werk te blijven doen.

Ik zie er naar uit om het gesprek met u en met jou aan te gaan!